پوکو F5 - تاچ کار نمیکنه بعد از تعویض گلس
-
سلام. مشتری میگفت پوکو F5 گلسش شکسته بوده، بردم یه جا گلس عوض کردن از اون موقع تاچ درست کار نمیکنه. زیر گلس چسب زیاد زدن تمیز کردم بازم تاچ نداره. السیدی سالمه، تصویرم داره. مشکل از کجاست؟
-
داداش احتمالاً موقع باز کردن گلس، فلکس تاچ رو پاره شده. باید فلکس رو چک کنی، اگه قطع باشه باید السیدی کامل عوض بشه.
-
یاسر جان فلت رو چک کردم، سالمه با مولتیمترم تست کردم قطعی نداره.
-
یاسر جان فلت رو چک کردم، سالمه با مولتیمترم تست کردم قطعی نداره.
@poyasamservis پس مشکل از آیسی تاچ روی برده چون موقع کندن گلس با هیتر زیاد، ممکنه آیسی تاچ داغون شده باشه باید بردوو با میکروسکوپ ببینی.
-
فرهاد درست میگه منم همینو میگم ولی نکته داره بعضی از این مدلا بعد از تعویض گلس، نیاز به کالیبره کردن تاچ دارن با کد مخفی یا نرمافزار مخصوص تست کن
-
ممنون از همه با میکروسکوپ که نگاه کردم دیدم پایههای آیسی تاچ یه ذره ترک خورده ریبال کردم و کالیبرشم زدم، تاچم برگشت حواستون باشه با هیتر زیاد روی گلس فشار نیارید که این بلا سرتون نیاد
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
نامنویسی درون آمدن