sharifi8 ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ آشنایی با نرم افزار حلب تک HALAB TECH در تعمیرات موبایل سلام دوستان امروز میخوایم یه نرم افزار خوب و رایگان در تعمیرات موبایل معرفی کنیم. کاربرد های آن شامل: read info reset frp adb frp adb remove account reboot to normal mode eraser frp lock و... برای اطلاعات بیشتر و سایر کاربرد های این برنامه ،ویدیو زیر رو مشاهده کنید. در صورت سوال یا مشکل در قسمت ارسال پاسخی به موضوع اعلام کنید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moheb ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ مهندس عزیز بی زحمت لینک دانلودش رو میزارید؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharifi8 ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ 1 دقیقه قبل، Moheb گفته است: مهندس عزیز بی زحمت لینک دانلودش رو میزارید؟ بله حتما لینک نرم افزار halab tech اینجا کلیک کنید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moheb ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ مهندس میشه با همین نرم افزار frp گوشی های سامسونگ رو برداشت؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moheb ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۴۰۰ 3 دقیقه قبل، sharifi8 گفته است: بله حتما لینک نرم افزار halab tech اینجا کلیک کنید تشکر از شما🌹 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bahman_abbassiii ارسال شده در 5 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۴۰۰ ویدیو پخش نمیشه 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sharifi8 ارسال شده در 5 دی، ۱۴۰۰ مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۴۰۰ 44 دقیقه قبل، bahman_abbassiii گفته است: ویدیو پخش نمیشه چک کردم مشکلی نداره ویدیو.شما وقتی کلیک میکنید روی ویدیو چی میبینید ؟ممکنه عکسشو بفرستید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Zukarinkata ارسال شده در 10 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۴۰۰ سلام من تو سایت حلبتک ثبتنام کردم بعد این نرم افزار رو دانلود کردم و نصب کردم .موقع ورود به نرم افزار ایمیل و پسوورد رو میخاد که میزنم ولی لاگین نمیشه و میگه وی پی ان استفاده کنید .وی پی ان هم روشن میکنم بازم نمیشه .چیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
norzad ارسال شده در 10 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۴ در 16:06، Moheb گفته است: مهندس میشه با همین نرم افزار frp گوشی های سامسونگ رو برداشت؟ اره ، من امتحان کردم میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
norzad ارسال شده در 10 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۴۰۰ 13 ساعت قبل، Zukarinkata گفته است: سلام من تو سایت حلبتک ثبتنام کردم بعد این نرم افزار رو دانلود کردم و نصب کردم .موقع ورود به نرم افزار ایمیل و پسوورد رو میخاد که میزنم ولی لاگین نمیشه و میگه وی پی ان استفاده کنید .وی پی ان هم روشن میکنم بازم نمیشه .چیکار کنم سلام برنامه رایگانه ، ثبت نام لازم نداره 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Zukarinkata ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۱۰/۱۰ در 23:32، norzad گفته است: سلام برنامه رایگانه ، ثبت نام لازم نداره برنامه رو دانلود و نصب میکنی موقع ورود جمیل و پسورد میخواد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
norzad ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۴۰۰ 2 ساعت قبل، Zukarinkata گفته است: برنامه رو دانلود و نصب میکنی موقع ورود جمیل و پسورد میخواد از این نسخه استفاده کنید دانلود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.