رفتن به مطلب

آموزش گام به گام حذف قفل صفحه گوشی های سامسونگ در حالت frp on و oem on

ارسال های توصیه شده

با سلام خدمت همه ی دوستان و همکاران عزیز سایت ابر جی اس ام

امروز قصد دارم تا روشی روبه شما عزیزان آموزش بدم که قفل صفحه گوشی های سامسونگ را در حالت frp on و oem on بتونید حذف کنید بدون اینکه اطلاعات پاک بشن

این آموزش روی تمامی بیلدها و باینری ها عمل میکنه و تا حد زیادی مشکلی پیش نمیاره.

بریم سر آموزش

ابتدا فایل کامبینیشن متناسب گوشی و باینری رو دانلود کنید و یادتون نره که حتما فایل فلش رسمی گوشی رو هم داشته باشین تا در صورت به وجود اومدن مشکل بتونین گوشی رو به حالت اول برگردونین.

فایل های زیر رو از کامبینیشن استخراج کرده و با نرم افزار 7zip با فرمت tar آرشیو کنید

sboot

system

boot

recovery

بعد از آرشیو کردن فایل آماده شده رو با استفاده از نرم افزار اودین روی گوشی رایت کنید 

گوشی بدون قفل صفحه بالا میاد و همه اطلاعات در دسترس خواهد بود و میتونین با استفاده از نرم افزار اسمارت سوییچ از گوشی بکاپ بگیرید.

بعد از بکاپ گرفتن گزینه oem رو فعال کرده و رام رسمی رایت کنید تا گوشی قابل استفاده برای کاربر باشد

نکته:

در این آموزش تمامی اطلاعات در دسترس میباشد اما مخاطبین از بین میرود

دقت کنید که اگر در مراحل رایت یا بعد از آن با مشکلی مواجه شدید فایل های sboot ,boot,system, و recovery رسمی را رایت کنید گوشی به حالت اول باز خواهد گشت.

هرگز برای گوشی هاو باینری هایی که تست نکرده اید احتمال صد در صد به مشتری ندهید

نظرات و مشکلات خودتون رو زیر همین پست میتونین مطرح کنین.من جوابگو هستم

موفق باشید

عکس.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• sharifi8 عنوان را به آموزش گام به گام حذف قفل صفحه گوشی های سامسونگ در حالت frp on و oem on تغییر داد
  • 1 ماه بعد...
در ۱۴۰۰/۷/۱۱ در 11:12، mehrjoo گفته است:

با سلام خدمت همه ی دوستان و همکاران عزیز سایت ابر جی اس ام

امروز قصد دارم تا روشی روبه شما عزیزان آموزش بدم که قفل صفحه گوشی های سامسونگ را در حالت frp on و oem on بتونید حذف کنید بدون اینکه اطلاعات پاک بشن

این آموزش روی تمامی بیلدها و باینری ها عمل میکنه و تا حد زیادی مشکلی پیش نمیاره.

بریم سر آموزش

ابتدا فایل کامبینیشن متناسب گوشی و باینری رو دانلود کنید و یادتون نره که حتما فایل فلش رسمی گوشی رو هم داشته باشین تا در صورت به وجود اومدن مشکل بتونین گوشی رو به حالت اول برگردونین.

فایل های زیر رو از کامبینیشن استخراج کرده و با نرم افزار 7zip با فرمت tar آرشیو کنید

sboot

system

boot

recovery

بعد از آرشیو کردن فایل آماده شده رو با استفاده از نرم افزار اودین روی گوشی رایت کنید 

گوشی بدون قفل صفحه بالا میاد و همه اطلاعات در دسترس خواهد بود و میتونین با استفاده از نرم افزار اسمارت سوییچ از گوشی بکاپ بگیرید.

بعد از بکاپ گرفتن گزینه oem رو فعال کرده و رام رسمی رایت کنید تا گوشی قابل استفاده برای کاربر باشد

نکته:

در این آموزش تمامی اطلاعات در دسترس میباشد اما مخاطبین از بین میرود

دقت کنید که اگر در مراحل رایت یا بعد از آن با مشکلی مواجه شدید فایل های sboot ,boot,system, و recovery رسمی را رایت کنید گوشی به حالت اول باز خواهد گشت.

هرگز برای گوشی هاو باینری هایی که تست نکرده اید احتمال صد در صد به مشتری ندهید

نظرات و مشکلات خودتون رو زیر همین پست میتونین مطرح کنین.من جوابگو هستم

موفق باشید

عکس.jpg

سلام فایل کامبیلیشن رو از کجا باید دانلود کنیم ؟

ابتدا فایل کامبینیشن متناسب گوشی و باینری رو دانلود کنید اینجا رو توضیح بدید ممنون

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۹/۳ در 19:38، reza3723 گفته است:

روی چه مدل گوشی ها و تا اندروید چند جوابگو هست ؟؟؟؟

روی a10s u4 تست کردیم جواب داده.بقیه رو نمیدونیم امتحان نکردیم

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۹/۳ در 12:46، mehrdad adak.tel گفته است:

سلام فایل کامبیلیشن رو از کجا باید دانلود کنیم ؟

ابتدا فایل کامبینیشن متناسب گوشی و باینری رو دانلود کنید اینجا رو توضیح بدید ممنون

از ایران موبایل میتونین دانلود کنین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• برای اطلاعات بیشتر باما تماس بگیرید 02166746523 -- 09120429962
  • اضافه کردن...