mahmood ارسال شده در 23 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۴۰۰ رای این کار مراحل زیر را به ترتیب و به دقت انجام دهید. ابتدا گوشی را روت کنید. نرم افزار ROOT EXPLORER را نصب کنید به مسیر CUST CHANELL-HW DEFAULT .XML بروید و فایل HW DEFAULT .XML را حذف کنید و گوشی را فکتوری ریست کنید نکته : در این روش حتی با ریست فکتوری هم فارسی از بین نمیرود. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sara5280 ارسال شده در 9 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۴۰۰ به نظر من بهترین گوشی های موجود در باتزار ایران برای برند هوآوی هستش با کیفیت قیمت مناسب و با کارایی عالی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esmaeili ارسال شده در 10 آذر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۴۰۰ 3 ساعت قبل، sara5280 گفته است: به نظر من بهترین گوشی های موجود در باتزار ایران برای برند هوآوی هستش با کیفیت قیمت مناسب و با کارایی عالی ب نظر من سخت افزار و اسمبل ضعیفی دارند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.